Introduktionskursus:

Ved du hvad du skal efter 9. klasse? Kender du teknisk skole?

Prøv et besøg på en ungdomsuddannelse.

Du kan komme på besøg i en uge. 2 dage et sted og 3 dage et andet sted.

Besøget er for alle elever i klassen og du kommer sammen med elever fra andre skoler. I forbereder besøget på klassen og du bestemmer - næsten - selv hvor du vil hen.

Besøget finder sted i foråret i 8. klasse og du vil opleve både teori og praktisk arbejde. Besøget efterbehandles hjemme på skolen og giver gode ideer til arbejdet med din uddannelsesplan.

Fra 8. klasse og resten af din skoletid skal du arbejde med din uddannelsesplan sammen med UU-vejlederen. Arbejdet med din uddannelsesplan skal hjælpe dig med til at træffe det rigtige uddannelsesvalg efter folkeskolen.

I 8. klasse skal du udarbejde en foreløbig uddannelsesplan og jo mere du arbejder med dig selv og uddannelsesplanen, jo lettere bliver det for dig at træffe det rigtige uddannelsesvalg i 9. klasse.